Ranger Dierenjournaal

Ranger Dierenjournaal

Sinds december 2012 zendt Disney XD iedere schooldag het Ranger Dierenjournaal vanuit Emmen uit. Dit nieuwe programma staat geheel in het teken van nieuws rondom wilde dieren en is een samenwerking tussen Disney XD, Dierenpark Emmen en de Rangerclub van het Wereld Natuur Fonds. Het Ranger Dierenjournaal wordt gepresenteerd door Levi van Kempen.

Naast het laatste en belangrijkste dierennieuws zit het journaal vol met berichten uit het buitenland, leuke dierenweetjes, mooie en bijzondere natuurbeelden en spraakmakende internetfilmpjes met uiteraard wilde dieren in de hoofdrol. Een journaal met reportages uit Dierenpark Emmen, maar ook de (on)verwachte eigenschappen van wilde dieren die met ons op de aarde leven.

Uitzendtijd
Het Ranger Dierenjournaal is elke schooldag te zien om 08.15 uur en 13.15 uur en op woensdag om 12:00 uur. Op zondag is er een speciaal weekoverzicht om 07.00 uur. 

Website
Alle uitzendingen en video's zijn terug te zien op www.rangerdierenjournaal.nl. Niet alleen leuk en handig voor kinderen, maar ook bedoeld voor juffen en meesters die op een leuke en interactieve manier iets over wilde dieren willen laten zien in de klas. 

Bezoek de website van Ranger Dierenjournaal »

Ranger Dierenjournaal

Video Niehe Media

Niehe Media

Kromhouthal - De Overkant
Gedempt Hamerkanaal 247
1021 KP Amsterdam
t 020 - 705 84 44
e